Scandinavian XPO – den perfekta arenan för eComExpo

Scandinavian XPO i Stockholm, är Sveriges nya mötes-destination med över 40 000 kvadratmeter kombinerad utställnings och mötesyta.

Faciliteten består av tre utställningshallar, en rad möteshallar och konferensutrymmen, hotel, restauranger, barer, café, träningscenter och golfbana. Tio minuter från anläggningen finns avancerade testbanor på asfalt och i terräng för alla sorters fordon.

Med sin närhet till Arlanda och såväl Stockholm som Uppsala är tillgängligheten för tillresande absolut bäst i landet.

Adressen är:
Scandinavian XPO, Cederströms slinga 2, 195 61 Rosersberg.

Öppettider:
Onsdag 27 september:
08.30–17.00. Torsdag 28 september: 08:30–17:00.

Nytt och fräscht. Scandinavian XPO i Arlandastad är en nyöppnad mässanläggning med Sveriges bästa access för nationella och internationella event.

eComExpo är:

• En levande mötesplats för en ny tid för vår kommersiella fordonstrafik. Vi välkomnar alla kategorier av elektrifierade nyttofordon, från elektrifierade paketcyklar till de största lastbilarna, bussarna och entreprenadmaskinerna. Batteri-, vätgas eller hybridfordon tillhör alla eComExpo, så länge de går att framföra med nollutsläpp.

• Infrastrukturen kring elektrifieringen medför en kanske ännu större utmaning än att få fordonen ut på marknaden, och här fyller mötesplatsen eComExpo en viktig funktion för att föra samman innovationer, satsningar från myndigheter och de stora vagnparksinnehavarna på ett och samma ställe under två intensiva dagar 27–28 september 2023.

Det mer än 11 000 kvadratmeter stora utställningsområdet kompletteras med utställningsytor utomhus samt en testslinga i direkt anslutning till mässhallarna, där utställare som önskar kan låta besökare provköra olika fordon.

Inomhushallarna är uppdelade i två lika stora delar, med den ena särskilt lämpad för höga fordon.